5 Базови упражнения с фитнес ластици за тренировка, които непременно трябва да опитате!

5 Базови Упражнения с фитнес ластици

Надявам се, че днес се чувстваш прекрасно и неповторимо. Ние имаме перфектното допълнение, за да развеселим още повече деня ти… и прекрасното ти тяло 😉🍑

Няма по-добро фитнес оборудване за една жена от фитнес ластици за тренировка PrimaFIT, което да е по-ефективно за тонизиране и тренировка по всяко време и навсякъде! Те са идеални да ги пъхнеш в чантата си за фитнес или в дамската си чанта, или просто да си ги държиш на бюрото си, за да можеш да направиш няколко серии в кратката почивка в 16 ч.

И най-добрата част … ластиците за тренировка PrimaFIT не просто извайват бедрата и дупето от всеки ъгъл, те също могат да натоварват горната част на тялото и коремната ви мускулатура. Опитайте тренировката която сме направили специално за теб с фитнес ластици PrimaFIT, която предлагаме по-долу. Ще тонизираш красивите си бедра и дупе, плюс ще изваеш гърба, раменете, ръцете и корема. Всичко това наистина работи, момиче!

 

Увери се, че си взела своя комплект фитнес ластици за тренировка PrimaFIT или ако все още не си, незабавно ги вземи!

Ще получиш комплект 5 бр. фитнес ластици PrimaFIT и 2 Бонуса 😉.

 

И сега да започнем с тренировката!

Обща тренировка на тялото с ластици PrimaFIT

 

Изпълни следващите 5 упражнения по следната схема: 1 минута за упражнение, като стигнеш петото повтаряме кръга общо 3 пъти. Ако искате още много упражнения, вземете комплекта фитнес ластици PrimaFIT и ще получиш видео с 50 уникални упражнения за цялото тяло с фитнес ластици.

 

1. Сувалка 

Подчертава дупето и бедрата ти отстрани

Постави ластиците малко над глезените си и разкрачи краката си на ширина на бедрата. Приклекни и активирай сърцевината на тялото си (дупето и корема), направи голяма стъпка вдясно с десния крак. Премести левия крак, за да ги събереш, като същевременно поддържаш напрежение в ластика. След това направи голяма стъпка вляво с левия крак и премести десния крак, за да ги събереш, като поддържаш напрежение в ластика.

Прави упражнението 60 секунди.

5 bazovi upraznenia s fitnes lastici za trenirovka koito nepremenno trabva da opitate 5

  

2. Ритник назад

Извайва дупето и бедрата ти отзад

Постави фитнес ластиците малко над глезените, изправи се и постави ръцете на ханша. Изпъни десния крак назад и разтегни ластика, като стягаш дупето, бедрата и коремните мускули. Разтваряш крака назад докато се отлепи от земята на 6-10 см и след това го връщаш в начално положение.

Правиш 30 секунди с десния крак и 30 секунди с левия.

5 bazovi upraznenia s fitnes lastici za trenirovka koito nepremenno trabva da opitate 4

 

3. Дърпане с една ръка

Извайва гърба и ръцете.

Постави левия крак пред десния, лявото коляно леко сгънато, а лявата ръка се опира до лявото бедро. Постави ластика PrimaFIT под стъпалото на левия крак и хвани другия край в дясната си ръка. Издърпай ластика до височината на гърдите, като държите лакътя си прибран плътно до тялото, задръж за секунда и след това се върни в начална позиция.

Правиш 30 секунди с дясната ръка и 30 секунди с лявата.

5 bazovi upraznenia s fitnes lastici za trenirovka koito nepremenno trabva da opitate 3

 

4. Планк с ластици и повдигане на ръцете в страни.

Извайва раменете, ръцете и корема.

Застани в положение планк и постави ластиците около китките си. ръцете ти трябва да са разтворени колкото широчината на раменете и тялото да бъде в права линия от главата до петите. Поддържайки стегнато, стабилно ядро и корем мускулатура, повдигни дясната си ръка на няколко сантиметра вдясно, след това обратно към пода. Повдигни лявата си ръка на няколко сантиметра вляво, след това обратно към пода. Продължи да редуваш.

Повтори за 60 секунди.

5 bazovi upraznenia s fitnes lastici za trenirovka koito nepremenno trabva da opitate 2

 

5. Мост с разтваряне на краката

Тонизира дупето и бедрата ви.

Постави ластика на бедрата и легни по гръб на пода със сгънати крака, като ходилата са стъпили на пода. Повдигни дупето, докато тялото образува права линия от коленете до раменете, като стягаш дупето бедрата и гърба. Когато си достигнала най-горната точка, разтвори коленете, така че да се натоварят бедрата отстрани. След това събери коленете и се върни в изходна позиция.

Повтори за 60 секунди.

5 bazovi upraznenia s fitnes lastici za trenirovka koito nepremenno trabva da opitate 1

Наслади се на тази чудесна кръгова тренировка!

Надяваме се да ти е харесала и да ти е била от полза.

 

*Ако статията ви е харесала, я споделете с вашите приятели!

*Напишете като коментар, вашето мнение и какво бихте искали да научите повече за спорта и тренировките!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *