Чадър за дъжд – Как да изберем най-добрия за нас

Чадър за дъжд - Как да изберем най-добрият

Чадъри за дъжд, които остаряват дъждовната сутрин

Много хора използват чадър за дъжд без друга цел, освен просто защита от дъжда. Въпреки това, вероятно те не са наясно колко красив и удобен може да бъде чадъра за дъжд и че може да направи дъждовната сутрин не толкова лоша.

Ако просто имате голям чадър за дъжд или малък сгъваем чадър, който е винаги с вас и може да предпази вас и дрехите ви от дъжда и вятъра, наистина може да направи деня ви по-добър. Ще ви помогнем да научите повече за чадърите за дъжд, за да може да изберете правилния за вас!

ЧАДЪРИ ЗА ДЪЖД, КОИТО ОСВЕТЯВАТ ДЪЖДОВНАТА СУТРИН
ЧАДЪРИ ЗА ДЪЖД, КОИТО ОСВЕТЯВАТ ДЪЖДОВНАТА СУТРИН

 

ТОЛКОВА МНОГО ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА ЧАДЪРИ ЗА ДЪЖД

Обикновено човек си мисли, че избора на чадър за дъжд не трябва да изисква толкова много усилия и че няма разлика между отделните чадъри.

Но замисляли ли сте се някога:

Какъв вид чадър за дъжд да изберете?

Какъв да бъде размера?

Каква да бъде дръжката?

Какъв да бъде цвета?

Какъв да бъде материала?

Каква да бъде цената?

Какво ще стане, ако се счупи веднага щом влезе в контакт със силен вятър?

Мислили ли сте си: „Не искам да си пропилея парите и да взема некачествен продукт, макар и евтин, но все пак не искам да изхарча много пари за един чадър”?

На повечето хора се е случвало да има чадър за дъжд, на който разчита да го предпази от дъжда, но при първият дъжд с вятър се разпада и се превръща в една непотребна вещ, с която сме изгубили парите си.

счупен чадър за дъжд
дефектен чадър за дъжд
чадър за дъжд ниско качество

Стилни чадъри за дъжд

И тук идваме със страхотни новини! Можете да намерите голям красив, луксозен и качествен чадър за дъжд, който успешно се противопоставя на вятъра и дъждовната буря и ще защити по най-добрия начин вас и дрехите ви, дори и вашата половинка. Или малък компактен автоматичен сгъваем чадър, който може лесно и удобно да носите навсякъде с вас и устойчив на бурни ветрове до 140 км/ч.

Ще очаквате с нетърпение дъжда, за да можете да използвате своя красив и качествен чадър!

Голям луксозен чадър за дъжд с дървена дръжка Royal Walk - луксозна серия

 

Как да изберем правилния чадър за дъжд

Когато започнете да избирате новия си чадър, първо трябва да се запитате „каква ще бъде целта на продукта?“.

Имате ли нужда от голям чадър, който да покрива вас и вашите деца едновременно, или просто по-малък и компактен чадър?

Бихте ли желали цветни модели или сте практичен човек, който се нуждае просто от чадър за дъжд, или изисквате колкото се може повече качество? Или може би бихте искали да имате чадъра си като моден аксесоар и така търсите дизайнерски чадър за дъжд?

­­Това е частта, в която бихме искали да ви помогнем, като позволим по-задълбочен поглед върху света на чадърите – нека преминем по-нататък към 2-те основни вида чадъри:

Класически чадъри за дъжд

Класическите големи чадъри имат способността да ви предпазят много добре от дъжда, да устоят на вятъра и да покрият втори човек, който се движи с вас.

Обикновено този чадър е малко по-тежък от по-малките сгъваеми чадъри и е подходящ за по-продължително ходене под дъжда. Увеличеното тегло е следствие от усилена рамка и повечето спици в конструкцията. Колкото повече спици има чадъра, толкова по-тежък и естествено по-здрав ще бъде.

Класическите чадъри могат да имат значителен диаметър на покритие от 100см до 140 см и здрава конструкция от 8 до 24 спици. Бъдете абсолютно сигурни, че с такъв чадър ще бъдете 100% защитени от дъжда. Класическите чадъри мога да бъдат стилен аксесоар към вашата визия и да се наслаждавате на красотата и стила му, докато го използвате.

голям чадър за двама души Royal Walk
Ветроустойчив и водоустойчив голям чадър за дъжд Royal Walk
Луксозен голям чадър с дървена дръжка за мъже и жени - Royal Walk

 

Като недостатък може да се приеме, че класическият чадър не може да бъде прибран в чанта или раница, а по-скоро трябва да го държите в ръце си или да го носите на рамо. Луксозният чадър за дъжд Royal Walk има калъф за удобно носене през рамо. Но ако искате да го използвате с цел висока защита от дъжда, това определено ще бъде чудесен избор!

 

Автоматични сгъваеми чадъри за дъжд

Автоматичен сгъваем чадър за дъжд Royal Walk идеален дамски чадър автоматичен чадър
Автоматичен сгъваем чадър за дъжд Royal Walk идеален дамски чадър автоматичен чадър

 

Компактните, джобни или автоматични сгъваеми чадъри, имат друго предимство. Те са много практични през дъждовните дни, тъй като можете лесно да ги сгънете и да ги приберете в почти всяка чанта – дамска, раница, куфар и др.

Сгъваемите чадъри са леки и много удобни за носене. На някои сгъваеми чадъри конструкцията е толкова здрава, че позволява да издържат скорост на вятъра дори 140 км/ч.

При някои чадъри се използва специален плат със тефлоново покритие, което осигурява моментално изсъхване на плата. Платът дори не се мокри, а дъждовните капки просто се стичат по плата. Дъждовната вода се отстранява лесно с леко разклащане на чадъра. Имат много надеждна защита срещу дъжд дори при истински бури.

Всеки сгъваем чадър трябва да има калъф, в който лесно да се прибере и като бъде прибран в чанта да не намокри съседните предмети.

Най-добрият сгъваем чадър, който може да намерите е автоматичният сгъваем чадър Royal Walk.

 
Автоматичен сгъваем чадър за дъжд Royal Walk 102 см диаметър
Автоматичен сгъваем чадър за дъжд Royal Walk водонепромукаем плат и здрава конструкция
Автоматичен сгъваем чадър за дъжд Royal Walk устойчив на силни и бурни ветрове до 140 км/ч

 

Като недостатък може да се отчете по-малкия размер, като това би намалило степента на защита за двама души едновременно, но за един човек са просто перфектни. Въпреки по-малкият размер в сравнение с класическите чадъри може да намерите автоматичен сгъваем чадър с диаметър на покритие дори над 100 см.

 

Задължително трябва да търсим чадър изработен от качествени материали, защото изцяло губи смисъла да купуваме чадър, ако при първият дъжд се разпадне и го изхвърлим в кофата за отпадъци. Всеки трябва да избере своя идеален чадър според своите нужди.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *